Epil Smart

Gre za kompakten in prenosen aparat, ki prinaša napredno rešitev za trajno odstranjevanje dlačic. Epil Smart uporablja lasersko tehnologijo, ki ustvarja izbirno fototermolizo, s čimer se učinkovito odpravljajo neželene dlačice. Ne samo to, Epil Smart je na voljo tudi v različici z 3 različnimi valovnimi dolžinami (755 nm – 808 nm – 1064 nm) na zahtevo, kar omogoča prilagoditev tretmaja različnim tipom kože in dlačic.

Spes Wellness Laserji Epil Smart

Zakaj Epil Smart?

Epil Smart prinaša številne prednosti in je nepogrešljiv v vsakem salonu ali kozmetičnem centru.

 1. Učinkovito odstranjevanje dlačic
  Epil Smart temelji na tehnologiji laserske izbirne fototermolize, ki omogoča selektivno in učinkovito odstranjevanje neželenih dlačic. Laserski žarek prodre v lasno čebulico in trajno uniči zarodne celice, kar pripomore k gladki in brezskrbni koži.
 2. Prenosna velikost in enostavna uporaba
  S kompaktno velikostjo in prenosno zasnovo je preprost za prenašanje in uporabo. Enostavno ga lahko premikate iz ene sobe v drugo, kar povečuje prilagodljivost vašega salona. Uporaba je enostavna, kar omogoča hitre in učinkovite tretmaje.
 3. Prilagodljive valovne dolžine
  Na zahtevo je Epil Smart na voljo v različici s tremi valovnimi dolžinami (755 nm – 808 nm – 1064 nm), kar omogoča prilagajanje tretmaja različnim tipom kože in dlačic. To zagotavlja, da je tretma varen in učinkovit za vse stranke, ne glede na njihov tip kože.
 4. Konkurenčna prednost
  S pridobitvijo Epil Smart boste izstopali iz množice in privabili stranke, ki iščejo visokotehnološke rešitve za trajno odstranjevanje dlačic. To vam bo pomagalo povečati število strank ter ohraniti in povečati svojo konkurenčnost. Epil Smart je prava izbira za vse, ki želijo zagotoviti profesionalne tretmaje odstranjevanja dlačic. Zagotovite si aparat že danes in odpravite neželene dlačice na učinkovit in trajnosten način. Vaše stranke bodo hvaležne za brezskrbno in gladko kožo, ki jo bodo dosegli s pomočjo Epil Smart-a.

Koristi in prednosti:

 1. Trojna valovna dolžina: 3 različne valovne dolžine (755 nm, 808 nm in 1064 nm), kar omogoča izjemno prilagodljivost in učinkovitost pri odstranjevanju dlak. Vsaka valovna dolžina je primerna za različne tipe kože in barve dlak.
 2. Trajno odstranjevanje dlak: Diodni laser zagotavlja trajno odstranjevanje dlak z uničenjem lasnih mešičkov. Pozabite na nadležno ponavljanje postopkov odstranjevanja dlak.
 3. Visoka učinkovitost: Zaradi natančno usmerjene energije na melanin v dlaki, je diodni laser zelo učinkovit pri odstranjevanju dlak, ne da bi pri tem poškodoval okolno kožo.
 4. Varčevanje s časom: Hitri in učinkoviti postopki omogočajo, da se znebite nepotrebnih dlak hitro in brez neprijetnih vmesnih faz.
 5. Varnost kože: Opremljen s številnimi varnostnimi funkcijami, ki ščitijo kožo pred poškodbami in zagotavljajo nežno in udobno izkušnjo.
 6. Prilagodljivost: Zaradi treh različnih valovnih dolžin lahko laser prilagodimo različnim tipom kože in las, kar omogoča uporabo na širokem spektru pacientov.
 7. Manjša bolečina: Naprava je zasnovana tako, da minimizira neprijetne občutke med postopkom, kar povečuje udobje pacienta.
 8. Dolgotrajni rezultati: Dlake, ki zrastejo nazaj, so tanjše in svetlejše, kar omogoča dolgoročno zmanjšanje potrebe po odstranjevanju dlak.

Lastnosti:

 1. 3 Valovne dolžine: EpilSmart združuje tri valovne dolžine (755 nm, 808 nm in 1064 nm), kar omogoča maksimalno prilagodljivost in učinkovitost.
 2. Napredna tehnologija: Diodni laser uporablja najnovejšo tehnologijo za natančno in usmerjeno oddajanje svetlobe.
 3. LCD zaslon na dotik: Uporabnikom omogoča enostavno upravljanje naprave in sledenje postopku.
 4. Nastavitve moči: Prilagodljive nastavitve moči omogočajo prilagajanje postopka specifičnim potrebam posameznega pacienta.
 5. Hlajenje kože: Vgrajen sistem hlajenja kože zagotavlja udobje in varnost med postopkom.
 6. Nizko vzdrževanje: Zasnovan za minimalno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo.
 7. Certifikati in dovoljenja: Diodni laser je odobren s strani pristojnih organov in ima vse potrebne certifikate za uporabo v estetskih in medicinskih centrih.
 8. Podpora in usposabljanje: nudimo podporo strankam in izobraževanje za uporabnike, da zagotovimo najboljše rezultate in varnost pri uporabi naprave.

Epil Smart diodni laser z različnimi valovnimi dolžinami je vrhunska izbira za tiste, ki iščejo zanesljivo in prilagodljivo rešitev za trajno odstranjevanje dlak. S svojimi naprednimi funkcijami in tehnologijo je idealen za estetske in medicinske strokovnjake, ki želijo ponuditi najboljše storitve svojim strankam.

Tehnični podatki »