Predstavitev

Podjetje Spes d.o.o. se že več kot 30 let uspešno ukvarja s prodajo medicinske opreme, laboratorijske in proizvodne potrošne opreme za biološke vede ter opreme za kozmetične salone, wellness in spa centre. Naša dolgoletna prisotnost na trgu in obsežne izkušnje so temelj našega ugleda kot zanesljivega in inovativnega partnerja v industriji zdravstva, farmacije in dobrega počutja.

Na medicinskem področju smo postali prepoznavni kot vodilni dobavitelj vrhunske medicinske opreme, ki jo uporabljajo zdravstveni delavci in ustanove po vsem svetu. Naša paleta izdelkov zajema širok spekter medicinske opreme, vključno z diagnostičnimi napravami, pripomočki za dezinfekcijo in sterilizacijo, kirurškimi vsadki, pripomočki za endoskopijo, kirurškim inštrumentarijem, aparati za slikovno diagnostiko, opremo za operacijske dvorane,… Zavezani smo k zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti in inovativnosti, da bi podprli napredek in izboljšali rezultate zdravljenja ter skrb za bolnike.

Poleg tega smo specializirani za dobavo opreme podjetjem, ki potrebujejo rešitve v proizvodnji in analitiki. Naša oprema je skrbno izbrana, da ustreza strogim regulativnim standardom in najstrožjim zahtevam, s čimer pomagamo našim strankam doseči odličnost in skladnost v svojem poslovanju.

Ponosni smo tudi na našo ponudbo opreme za kozmetične salone, wellness in spa centre, ki zajema širok spekter vrhunskih naprav in pripomočkov za nego telesa, sprostitev in obnavljanje energije. Naša oprema je namenjena podpori strokovnjakom za nego telesa pri zagotavljanju vrhunskih storitev in edinstvenih izkušenj za njihove stranke. Sledimo najnovejšim trendom in inovacijam v panogi, da bi strankam omogočili, da ostanejo konkurenčni na trgu in izpolnijo pričakovanja svojih strank.

Kakovost

Poslujemo v skladu s standardi:

Sistem vodenja kakovosti za medicinske pripomočke: ISO 13485:2016: Prodaja, uvoz, distribucija, instalacija in servis medicinske opreme in potrošnega materiala.

Sistem vodenja kakovosti – splošno: ISO 9001:2015: Prodaja, uvoz, distribucija, instalacija in servis medicinske, analitske opreme in opreme za estetiko ter potrošnega materiala.

Politika kakovosti

SPES je podjetje, usmerjeno za prodajo, uvoz in distribucijo medicinske, analitske opreme in opreme za estetiko ter nudi tudi storitve servisa opreme. Na vseh področjih poslovanja načrtujemo, izvajamo in preverjamo kakovost ter jo tako kontinuirano zagotavljamo.

Osredotočeni smo na nenehno rast kakovosti ter na izpolnjevanje zahtev in pričakovanj kupcev in drugih odjemalcev ter tudi zakonodajnih zahtev (npr. MDD 93/42/EEC, MDR 2017/745, ROHS in drugih). Nudimo varno in zdravo okolje za naše zaposlene in si prizadevamo za medsebojno povezanost. Pri svojih procesih sledimo standardom ISO 9001: 2005 in ISO 13485:2016 ter z upoštevanjem njihovih principov sistema vodenja kakovosti stremimo k nenehnemu izboljševanju poslovanja.

Certifikati

Spes d.o.o. politika kakovosti certifikat Spes d.o.o. certifikat platinasta odličnost

Podjetje Spes je v letu 2019 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov – vavčer za pridobitev certifikatov.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Spes Slovenski podjetniški sklad

S svojim poudarkom na družbeni odgovornosti se zavezujemo k zagotavljanju dostopnih, visokokakovostnih in varnih rešitev, ki izboljšujejo zdravje in dobrobit ljudi ter prispevajo k trajnostnemu razvoju skupnosti in sveta.

Sodelovanje z lokalnimi in globalnimi partnerji ter aktivno sodelovanje v projektih, usmerjenih v izboljšanje zdravstvene oskrbe, nam omogoča, da ustvarjamo trajen pozitiven vpliv na svetovni ravni, kar je temeljna vrednota in gonilo za uspeh podjetja v dolgoročnem smislu.

Ekipa Spes d.o.o.

Velik poudarek namenjamo tudi na zadovoljstvu zaposlenih. Skrbimo za svobodno in ustvarjalno okolje, v katerem si želimo, da vsak zaposleni razvije svoje želje in potenciale. To zagotavljamo preko kulture podjetja, programov za dobro počutje, priložnostmi za karierne vzpone in odprto komunikacijo ter spoštovanjem zasebnosti in prostega časa. Pridružite se nam in postanite del ekipe, ki ceni vaše dobro počutje in uspeh.

Alja Plošnik

Direktorica, Life Science

Aleš Grozdanov

Healthcare

Tanja Markioli

Healthcare

Marko Priteržnik

Healthcare – Philips

Matic Plankar

Healthcare – Servis

Jan Gregorec

Life Science

Danilo Novakovič

Wellness

Nevenka Novakovič

Finance