EKG

Philipsovi EKG aparati so priznani po svoji zanesljivosti in napredni tehnologiji. Philips ponuja široko paleto EKG aparatov, primernih za različne potrebe, vključno s prenosnimi napravami za ambulantno spremljanje in bolnišničnimi modeli za natančnejše meritve. EKG aparati so oblikovani tako, da so enostavni za uporabo, kar olajšuje delo zdravstvenih strokovnjakov in izboljšuje učinkovitost dela.

Defibrilatorji

Defibrilatorji podjetja Philips so ključno orodje v nujnih medicinskih postopkih in lahko rešijo življenje v primeru srčnega zastoja ali hude srčne aritmije. Nenehno razvijajo nove tehnološke rešitve, ki pomagajo zdravstvenim strokovnjakom in laikom pri nudenju pravilne nujne oskrbe v takšnih kritičnih situacijah. Philips ponuja različne modele defibrilatorjev, vključno s prenosnimi enotami za nujno uporabo na terenu, pa tudi modeli za uporabo v bolnišničnem okolju.

CTG

Philips CTG aparati so ključno orodje v porodništvu in ginekologiji ter pomagajo zagotoviti varno in zdravo nosečnost ter porod za mater in otroka. Nenehno se razvijajo, da bi izpolnjevali najnovejše standarde v zdravstvu in nudili boljše možnosti spremljanja in ocenjevanja stanja med porodom.

Pacientni monitorji

Bolnišnični monitoring za hitro, dosledno in kakovostno oskrbo pacientov.

V kompleksnem zdravstvenemu okolju so ogromne zahteve. Zato je Philips-ov sistem za spremljanje bolnikov zasnovan tako, da kliničnim osebam pomaga pri odločitvah, optimizira pri izvajanju oskrbe in zniža stroške dela.

Celotna družina Philips pacientnih obposteljnih monitorjev, transportnih monitorjev, centralne nadzorne postaje in mobilne aplikacije zagotavlja estetsko doslednost in enostavno uporabo. Napredne aplikacije za podporo pri kliničnem odločanju in pametni alarmi lahko delujejo skupaj, da prepoznajo in opozorijo klinične uporabnike na kritične dogodke v najzgodnejši možni fazi. Integriran sistem stalnega zajemanja podatkov o pacientih iz monitorjev in medicinskih naprav se varno prenašajo v bolnišnični sistem (EMR). Sistem tako omogoča prenos podatkov brez vrzeli v evidenci bolnikov od sprejema do odpusta in tudi med transportom.

Philips portfelj neprekinjenega spremljanja vključuje bolnišnične monitorje serije IntelliVue, Efficia, EarlyVue za vse kategorije pacientov od triaže do kompleksnega nadzora v intenzivni negi. Z različnim portfeljem se lahko izbere prava raven tehnologije stalnega spremljanja pacientov za vsako klinično zahtevo oskrbe, stanja pacienta, spretnosti kliničnega osebja in glede na proračun ustanove. Philipsov sistem se lahko prilagodi glede na vaše potrebe in zahteve. Philips aparati so si podobni, imajo isti uporabniški vmesnik in so preprosti za uporabo.

Potrošni material

Philips je sinonim za inovacije, kakovost in zavezanost k izboljšanju oskrbe pacientov. Obsega obsežen nabor izdelkov, vključno z EKG elektrodami, SpO2 senzorji, manšetami za neinvazivno merjenje krvnega tlaka, termalnim papirjem in ostalim priborom.

Zavezanost raziskavam in razvoju zagotavlja, da njihovi izdelki vključujejo najnovejše tehnološke inovacije, kar prispeva k natančnejšim diagnozam, učinkovitejšim zdravljenjem in izboljšanim izidom pacientov.

Poleg tehnološke odličnosti Philips močno poudarja trajnost in etične poslovne prakse. Podjetje se zavzema za zmanjšanje svojega okoljskega odtisa in prispeva k blaginji skupnosti prek svojih iniciativ družbene odgovornosti.

Spes Healthcare Aygun
Spes Healthcare OPT SurgiSystems
Spes Healthcare NDD Medical Technologies
Spes Healthcare Suntech
Spes Healthcare Demertzi Medicine
Spes Healthcare Lode
Spes Healthcare Spes Medica
Spes Healthcare Lepine
Spes Healthcare Normmed
Spes Healthcare Novabone
Spes Healthcare Aptissen
Spes Healthcare Sterisafe
Spes Healthcare Emos Technology
Spes Healthcare Insidemed