eMotion

Ponosno vam predstavljamo eMotion, napravo, ki bo prebudila nove občutke v vašem telesu. To visokozmogljivo orodje je ustvarjeno za obravnavo vseh nepravilnosti na telesu, ne glede na to, kje se nahajajo. Z 7 najnovejšimi tehnologijami, združenimi v le dveh ročajih, eMotion predstavlja prelom v lepotni industriji, ki vam omogoča enojno ali sinergično uporabo.

Spes Wellness Aparati za nego telesa eMotion

Kako deluje eMotion?

Aparat eMotion združuje kar 7 najsodobnejših tehnologij, ki delujejo v popolni harmoniji, z le dvema ročkama za enojno ali sinergično uporabo. Ne glede na to, ali se borite s kožnimi nepravilnostmi, maščobnimi oblogami ali izgubo mišične tone, eMotion ima rešitev za vas.

Tehnologije:

 1. Vakuum: S pomočjo neinvazivne tehnologije vakuuma izvaja proces sesanja in sprostitve, ki zagotavlja povezavo s površino kože in oskrbo s kisikom.
 2. Bioimpulz: Z uporabo bioimpulza se sproži krčenje mišičnih vlaken, kar pripomore k čvrstosti in vitalnosti kože.
 3. Chromoled: Rdeča hladna svetloba izboljša hidracijo kože in spodbuja retikularna vlakna.
 4. Biovehikulacija: Električno modulirane harmonične valove uporabljamo za boljšo penetracijo aktivnih snovi na mestu delovanja.
 5. Lipidični val: Neinvazivno mehansko gibanje za zmanjšanje maščobe in celulitnih nepravilnosti v končni fazi.
 6. Infrardeča svetloba: Nevidna svetloba s termičnim učinkom spodbuja lipolizo in zmanjšuje maščobno plast.
 7. Dermo-stimulacija: Elektromagnetna energija z diatermičnim učinkom spodbuja sintezo kolagena, kar daje napetost tkivu.

Ena od ključnih koristi uporabe eMotion je izboljšanje kakovosti kože. Različne tehnologije, ki jih aparat uporablja, omogočajo povečanje elastičnosti in napetosti kože, kar vodi k bolj čisti, čvrsti in sijoči koži. Poleg tega eMotion omogoča tudi zmanjšanje maščobnih oblog in celulita na telesu. To dosega z uporabo mehanskega gibanja in termičnih učinkov, ki ciljajo na specifična problematična področja.

Z izboljšano cirkulacijo krvi, ki jo spodbuja eMotion, se izboljša oskrba tkiv s kisikom in hranili, kar vodi k boljšemu izgledu kože. Poleg tega se poveča elastičnost in napetost kože. Ta naprava prav tako pomaga sprostiti telo in um, saj uporablja tehnologijo vakuumskih masaž, ki nežno masira telo in zmanjšuje napetost ter stres.

Spes Wellness Aparati za nego telesa eMotion

Pomembne lastnosti in prednosti:

 • 360-stopinjsko zdravljenje: eMotion ponuja popolno rešitev za težave z vašim telesom, ki jih obravnava vsestransko.
 • Večfunkcionalnost: Z združitvijo različnih tehnologij v eni napravi, eMotion zagotavlja večfunkcionalnost za reševanje različnih težav.
 • Neinvaziven postopek: Ne potrebujete invazivnih kirurških posegov ali dolgotrajnih okrevanj. eMotion uporablja neinvazivne tehnologije.
 • Prilagodljivost: Aparat eMotion je prilagodljiv za različne težave in tipe kože.
 • Hitri in trajni rezultati: Postopki so učinkoviti in lahko vodijo do trajnih rezultatov za izboljšanje videza in počutja.

eMotion se ponaša z večimi ključnimi lastnostmi, ki vključujejo prilagodljivost pri izbiri tehnologij za tretmaje, visoko učinkovitost pri doseganju želenih rezultatov ter neinvaziven pristop, ki ne zahteva kirurških posegov ali injekcij. Rezultati, doseženi s pomočjo eMotion, so dolgotrajni, kar pomeni, da lahko dolgoročno uživate v izboljšani koži in telesu. Z nezahtevnim okrevanjem po tretmajih pa se lahko hitro vrnete k svojim vsakodnevnim dejavnostim.

eMotion predstavlja revolucionarno metodo za nego telesa, ki prinaša celostno izboljšanje vašega počutja in videza. Z združevanjem najnovejših tehnologij omogoča prilagodljive tretmaje in trajnostne rezultate, kar ga uvršča med vrhunske aparate za nego telesa.

Koristi za vas:

 • Bolj zdrava in mladostna koža: eMotion izboljša kakovost in videz kože.
 • Izguba telesne maščobe: Pomaga pri zmanjševanju maščobnih oblog in celulita.
 • Povečana mišična tona: Spodbuja krčenje mišic in dviga tonusa kože.
 • Hidrirana koža: Spodbuja hidracijo kože za svež in mladosten videz.
 • Sprostitev in umiritev: Pripomore k sprostitvi in zmanjšanju stresa.

eMotion predstavlja popolnoma nov pristop k negi telesa, ki omogoča trajnostne in izjemne rezultate. Za več informacij o tej inovativni napravi se obrnite na nas, da se posvetujemo o prilagojenih rešitvah za vaše wellness cilje.

Tehnični podatki »