Cocoon Wellness Pro

Tehnologija temelji na re-aktivaciji in samozdravljenju organizma na naraven način. Poudarek je na doseganju in ohranjanju vitalnosti – fizične in mentalne.

Spes Wellness Aparati za nego telesa Cocoon PodSistem zajema:

 • suho vročino do 81°C
 • IR terapijo
 • rdečo in rumeno LED terapijo
 • aromaterapijo
 • generator kisika (opcijsko)
 • vibracijsko masažo
 • FIT BED sistem za aktivni toplotni sistem vadbe (opcijsko)

Vse komore temeljijo na sistemu prednastavljenih programov, Cocoon Wellness Pro jih zajema 5, in sicer:

 • Body wrap
 • Massage
 • Stress relief
 • Wellness
 • Cleanse

Čar komore je, da ima dejansko skorajdane neskončne možnosti uporabe. Tiste poglavitne so seveda hujšanje in oblikovanje telesa, fizična vadba, izboljšanje kardiovaskularnega obtoka, dvig mentalnih sposobnosti, antistres, pomaga pri nespečnosti, depresijah, pri odvajanju od drog – nikotin, alkohol, težke droge ipd.

Kaj se dogaja v telesu, ko smo v komori?

Pride do dviga t.i. “core body temperature”. Bazalna telesna temperatura je vidik termoregulacije, zmožnost telesa, da regulira in nadzoruje svojo “delovno” temperaturo v stalnem območju. Idealna telesna temperatura v jedru je tradicionalno ocenjena na 36,666. Z dvigom jedrne temperature našega telesa pa drastično izboljšamo metabolizem našega organizma. S tem, ko se telo v komori segreva, se bazalni metabolični indeks dvigne za 6-8% z vsako povišano stopnjo telesne temperature. Tako stimulirani bazalni metabolični indeks pripomore k močnejšemu izgorevanju kalorij. Cocoon Wellness Pro tako kontinuirano pospešuje počasen metabolizem vse dokler ne začne organizem zniževati indeks telesne teže (primarni vzrok debelosti).

Spes Wellness Aparati za nego telesa Cocoon Pod

Glavne koristi uporabe Coocoon Wellness Pro:

 1. Relaksacija in stresna razbremenitev: Coocoon Wellness Pro uporablja toploto, vibracije in aromaterapijo, ki pomagajo sprostiti napetost v telesu, zmanjšati stres ter izboljšati splošno počutje.
 2. Izboljšanje cirkulacije: Toplota in vibracije v napravi pomagajo izboljšati cirkulacijo krvi, kar posledično pripomore k boljši oskrbi tkiv s kisikom in hranili.
 3. Detoksifikacija kože: Coocoon Wellness Pro vam omogoča, da se potite in s tem odstranjujete toksine iz telesa. To pomaga očistiti pore in izboljšati videz kože.
 4. Izboljšanje prebave: Toplota in masaža lahko pomagata sprostiti prebavne mišice, kar lahko prispeva k boljši prebavi in olajšanju nelagodja, povezanega s prebavnimi težavami.
 5. Spodbujanje hujšanja in izgube telesne mase: Coocoon Wellness Pro lahko pomaga pospešiti izgubo telesne maščobe s spodbujanjem potenja in zmanjšanjem občutka lakote.
 6. Izboljšana elastičnost kože: Redna uporaba naprave lahko pomaga izboljšati elastičnost kože, kar prispeva k bolj mladostnemu videzu.
 7. Zmanjšanje mišične napetosti: Vibracije v napravi lahko pomagajo sprostiti mišice in zmanjšati napetost v telesu.
 8. Aromaterapija: Coocoon Wellness Pro vključuje tudi aromaterapevtsko funkcijo, ki omogoča dodatno sprostitev z uporabo dišav.
 9. Individualna prilagoditev: Napravo je mogoče prilagoditi posameznikovim potrebam in željam, kar omogoča personalizirano izkušnjo.
 10. Boljši spanec: Sprostitev in stresna razbremenitev, ki ju ponuja naprava, lahko prispevata k boljšemu spanju.

Coocoon Wellness Pro je tako odlična izbira za tiste, ki iščejo celostno rešitev za sprostitev, izboljšanje počutja in doseganje wellness ciljev.

Začnite pot do popolnega zdravja in sprostitve še danes z Coocoon Wellness Pro!