Presso Evo

Presso Evo je revolucionaren aparat za nego telesa, ki prinaša številne koristi in rešitve. Omogoča zdravljenje edemov, limfedemov, venske in limfatične pomanjkljivosti ter prvih stopenj celulita. S tem aparat omogoča rešitve za številne težave, ki se pojavljajo v telesu, in to na način, ki je nežen kot masaža, a hkrati učinkovit kot tehnologija.

Spes Wellness Aparati za nego telesa Presso evo

Preden se poglobimo v prednosti aparata Presso Evo, si poglejmo, za katere težave in stanja je ta naprava posebej primerna:

  1. Edemi: Presso Evo je izjemno učinkovit pri zdravljenju edemov, ki se pogosto pojavijo zaradi zastajanja tekočin v tkivih. Ne glede na to, ali so edemi posledica poškodb, operacij ali drugega vzroka, presso masaža pomaga odpraviti otekline.
  2. Limfedemi: Limfedem je stanje, ki se pojavlja zaradi okvare limfnega sistema. Presso Evo aktivira limfni sistem in pomaga pri odvajanju odvečnih tekočin, kar je ključno za obvladovanje limfedema.
  3. Venske in limfatične pomanjkljivosti: Aparat Presso Evo se odlično obnese pri obravnavi venskih in limfatičnih pomanjkljivosti. Pomaga izboljšati cirkulacijo in odvajanje toksinov iz telesa.
  4. Celulit: Prve stopnje celulita so pogosta težava za mnoge ljudi. Presso Evo pomaga zmanjšati videz celulita z izboljšanjem cirkulacije in odpravljanjem odvečnih maščobnih oblog.

Lastnosti:

  • 9 prednastavljenih programov: Presso Evo ponuja 9 prednastavljenih programov za različna območja telesa, kar omogoča prilagodljivost in individualno obravnavo.
  • Sekcije po meri: Za noge ima aparat 4 neodvisne sekcije, ki omogočajo natančno usmerjeno obravnavo. Prav tako ima ločeno sekcijo za trebuh in črpalke, izdelane iz trajnih materialov, kot so najlon in PVC.
  • Prilagodljivost: Z možnostjo izbire med 10 različnimi nivoji pritiska se Presso Evo lahko prilagodi vašim specifičnim potrebam in željam.

Spes Wellness Aparati za nego telesa Presso evo

Kako deluje?

Presso Evo deluje z metodo, ki je znana kot pressomasaža. Ta tehnika reaktivira limfni sistem, izboljšuje cirkulacijo, povečuje oksigenacijo tkiv ter odstranjuje odvečne strupe iz telesa. Učinki so vidni že po prvi seji in prinašajo občutek lahkotnosti in energije.

Prednosti:

  • Povečana učinkovitost ročne masaže: Pressomasaža z aparatom Presso Evo povečuje učinke ročne masaže, pri čemer operaterja razbremeni in omogoča bolj natančno obravnavo.
  • Trajnostna uporaba materialov: Presso Evo je izdelan z najlonom in PVC materiali, ki so izjemno odporni na obrabo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo naprave.
  • Vidni rezultati: Zaradi reaktivacije limfnega sistema, izboljšane cirkulacije in odstranjevanja toksinov so rezultati vidni že po prvi seji. Povečana elastičnost kože in zmanjšanje edemov so samo nekateri od vidnih rezultatov.

Za koga je primeren?

Presso Evo je idealen za vse, ki želijo izboljšati svoje zdravje in počutje. Uporablja se lahko kot dopolnilo ročni masaži za še boljše rezultate. Priporoča se ljudem, ki se soočajo s težavami, kot so edemi, limfedemi, venske težave in celulit. Prav tako je primerna za tiste, ki iščejo učinkovit način za izboljšanje elastičnosti kože ter odstranjevanje odvečnih strupov iz telesa.

S Presso Evo pridobite prednosti tehnologije in nege telesa, ki vas bodo presenetile. Izberite zdravje in lepoto ter začutite razliko že po prvi seji.