eLIGHTs

Naprava eLIGHTs je nastala iz koncepta lotusovega cveta, simbola vstajenja in ponovnega rojstva, kot simbola obnove obraza, ki najde novo svetlobo v boju proti znakom staranja.

Spes Wellness Aparati za nego obraza eLights

Naprava eLIGHTs 3 v 1 predstavlja naslednje nastavke:

 • eCleaner
 • eCare
 • ePatch

Vsaka faza ima cilj obnoviti pravilno oksigenacijo, sijaj in vitalnost obraza.

Spes Wellness Aparati za nego obraza eLights

eCLEANER je revolucionaren pristop k negi kože, ki ponuja neinvazivne rešitve za odstranjevanje odmrlih kožnih celic in dosega keratolitično ter osvetlitveno delovanje.

Ta naprava ima dvojno funkcijo, ki vključuje:

 1. Piling (EXFOLIATING): S pripomočkom obrnjenim navzdol boste izvajali nežen piling, ki ga lahko prilagodite glede na strankino občutljivost kože. Z eCLEANER-jem boste odstranili odmrle kožne celice in odkrili sijočo kožo.
 2. Stimulacijo (STIMULATING): Ko obrnete pripomoček navzgor, boste izvajali stimulacijo kože, ki jo lahko prilagodite glede na strankino toleranco. To bo koži povrnilo vitalnost in svežino.

eCare združuje štiri tehnologije v enem ročaju: spodbuja dostavo mezoterapije, stimulira mikrocirkulacijo, s pomočjo vakuumskih tehnik ločuje tkivo ter spodbuja razvoj neokolagena s pomočjo diatermije.

 1. BIOSTIMULACIJA: Hladen svetlobni tretma za spodbujanje limfatičnega in krvnega obtoka. Pomaga pri odstranjevanju zastajanja tekočin ter ponovno aktivira pravilno mikrocirkulacijo. Spodbuja izboljšanje profila kože in učvrščuje tkivo.
 2. VAKUUM: Neinvazivna tehnologija, ki uporablja sesalno in sprostitveno metodo, da izvaja odstranjevanje vezivnega tkiva in njegovo oksigenacijo. Ta pristop omogoča obnovitev elastičnosti kože in izboljšanje njenega videza.
 3. MESODERMAL: Izjemno učinkovite električne valove s sestavljenim neskončnim valovnim vzorcem uporabljamo za učinkovito prenašanje aktivnih sestavin v globlje plasti kože. Ta tehnologija optimizira tretmaje obraza z uporabo aktivnih snovi, ki se prenašajo s primerno moduliranimi tokovi. Zelo učinkovita je pri obravnavi nepravilnosti, ki izhajajo iz hipotonije tkiva, izraznih gubic in znakov staranja.
 4. Diatermija (DIATHERMY): Neinvazivna tehnologija za preprečevanje nastanka drobnih izraznih gubic z spodbujanjem proizvodnje novega kolagena. Rezultat dosežemo v obliki zmanjšanja gubic in dolgotrajnega učinka dviga kože.

ePatch je neinvazivna metoda za pomlajevanje kože, idealna za tretmaje, ki spominjajo na botox. Uporablja se na vseh delih obraza, še posebej na območjih, ki so najbolj izpostavljena znakom staranja, kot so predeli okoli oči in ustnic ter ličnice.

Spes Wellness Aparati za nego obraza eLights

eLIGHTs je primeren za:

 • Spodbujanje prenove celic
 • Pomembno zmanjšanje izraznih gubic
 • Povečana oksigenacija tkiva
 • Oživitev povrhnjice
 • Zmanjšanje rjavih prebarvanj
 • Delovanje podobno botoksu

Naš izdelek je zasnovan z jasnim ciljem: zagotoviti vam lepšo, bolj sijočo in mladostno kožo. Z njegovo uporabo dosežete izrazite prednosti, kot so spodbujanje naravne obnove celic, zmanjšanje gubic, povečana oskrba kože s kisikom, revitalizacija povrhnjice ter izboljšanje videza kože z manjšimi rjavimi prebarvanji.

Ne pozabite, eLIGHTs deluje podobno kot botox, vendar brez invazivnih postopkov. S ponosom vam predstavljamo rešitev, ki vam bo pomagala doseči bolj zdrav in mladosten videz.

Tehnični podatki »