Peristaltične črpalke Masterflex

Peristaltične črpalke, znane tudi kot cevne črpalke, so vrsta črpalke na osnovi peristaltike. Črpalka s pomočjo cevi črpa različne tekočine in je kritičen in zanesljiv del procesa prenosa tekočin.

Črpalke so zasnovane tako da je edini material ki je v stiku s tekočino, ki jo črpajo, material cevi. Zato je črpanje tekočin s tehnologijo peristaltike uporabno od prenosa sterilnih, čistih tekočin do agresivnih kemikalij.

Peristaltične črpalke Masterflex so prave črpalke za vašo uporabo prenosa tekočin. So enostavne za rokovanje, trajne, vsestranske, prilagodljive in natančne.

Hitrost pretoka se giblje med 0,0001 mL/min - 42 L/min.

Peristaltična črpalke so prilagodljive, njihova sestava pa se lahko konfigurira glede na želje uporabnika. Spadajo tako v farmacevtsko, prehrambno, biotehnološko in kemijsko industrijo. Izbiramo lahko med veliko možnostmi sestav. Na izbiro je več glav za peristaltične črpalke, formulacije in velikosti cevi ter pogoni.

VSESTRANSKA UPORABA

  • Razdeljevanje in polnjenje
  • Merjenje, dovajanje in prenos tekočine
  • Uavnavanje pH kisline / baze
  • Sterilna filtracija in prenos tekočine


Prilagodljive od razvoja do proizvodnje

SERIJA ISMATEC®

Mikrofluidika, natančnost

Flow Range:
0.0001 to 365
mL/min

SERIJA L/S® 

Natančen pretok

Flow Range:
0.0006 to 3400
mL/min

SERIJA I/P®

Močnejši sistem

Flow Range:
0.001 to 26 LPM

SERIJA B/T®

Največji pretoki

Flow Range:
0.3 to 42 LPM

Peristaltična črpalka vam omogoča, da izberete vsako komponento posebej za vaše edinstvene aplikacije. Zaradi svoje prilagodljivosti so cenovno učinkovite pri prenosu procesa iz razvojnega na pilotni oz. procesni nivo, saj so komponente skladne med seboj, sestavni deli črpalk se lahko menjajo tudi ko je sistem že postavljen.

PROCES IZBIRE KOMPONENT:

Dodatki za Masterflex črpalke

Nudimo različne dodatke za naše peristaltične črpalke. Poleg popolne konfiguracije same črpalke ter povezljivosti s sistemom, se vašim željam prilagodimo tudi z dodatki, ki so na voljo za povečanje varnosti, popolni nadzor nad pretokom ter nadzornimi sistemi za upravljanje celotnega sistema.

  • Brezkontaktni ultrazvočni pretočni senzor za popolni nadzor pretoka tekočine
  • Senzor za samodejno zaustavitev črpalke v primeru razlitja tekočine
  • Varnostni dodatek pred poškodbami za zaznavanje odpiranja glave

Zakaj izbrati Masterflex peristaltično črpalko?

  • Tekočina pride v kontakt samo s cevjo; zaprt črpalni sistem brez onesnaženja, ki ga je enostavno očistiti in vzdrževati
  • Z možnostjo konfiguracije sistema dosežemo prilagodljivost in vsestranskost črpalke, ki jo lahko po želji spreminjamo glede na trenutne potrebe
  • Nežno črpanje z nizkim striženjem naredi črpalko popolno za obdelavo živih celic, velikih beljakovin, suspenzij in drugih tekočin, ki so občutljive na strižne sile
Peristaltične črpalke Masterflex

Piškotki

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete, v pravnem obvestilu.
Preberite več