SlimLine Pod za uravnavanje telesne teže, učvrstitev in toniranje | Spes d.o.o.

SlimLine Pod

KEMIČNI PROCES – IZGUBA TELESNE TEŽE

SlimLine spodbuja cirkulacijo hormona leptina v krvi, ki spodbuja hipotalamus zaradi mišične aktivnosti simpatičnega živčevja. Maščobne celice izločajo hormon leptin, ki nato kroži v krvi v razmerju, ki je sorazmeren z deležom maščobe telesne teže. SlimLine omogoča povečano izgorevanje maščob in ustvarja močnejšo cirkulacijo leptina. Nedavno odkrit hormon leptin, preko svojih receptorjev v hipotalamusu, vpliva na preprečevanje in zmanjševanje vnosa hrane v organizem in na povečano porabo energije.

S tem, ko se telo v SlimLine komori segreva, se bazalni metabolični indeks dvigne za 6%z vsako povišano stopinjo telesne temperature. Tako stimulirani bazalni metabolični indeks pripomore k močnejšemu izgorevanju kalorij. SlimLine kontinuirano pospešuje počasen metabolizem vse dokler ne začne organizem zniževati indeks telesne teže (primarni vzrok debelosti).

SlimLine, nova, celovita naprava za izgubo telesne teže je kombinacija različnih tehnologij za izgubo telesne teže in povečanega delovanja metabolizma, s tem povezano je izgorevanje kalorij in stimuliranje bazalnega metaboličnega indeksa in indeksa telesne teže.

Tehnologija za izgubo odvečnih kilogramov:

  • HEAT – OXYGEN – LIGHT (H-O-L) teorija/Teorija o sinergiji toplote, kisika in svetlobe. Omogoča izgubo odvečnih kilogramov s stimulacijo metabolizma.
  • Tehnologija na principu delovanja toplotne prevodnosti/IR toplotno suho zračenje.
  • Tehnologija na principu delovanja kisika.
  • Tehnologija na principu LED sistema.
  • Tehnologija na principu masaže in vibracij celega telesa.

 

PODROČJA UPORABE:
- Uravnavanje telesne teže
- Celulit
- Učvrstitev in toniranje
- Izboljšanje vzdržljivosti
- Hujšanje
- Sproščanje
- Detox
- Deluje antistresno
- Duševno in mentalno zdravje
- Športniki za hitrejšo regeneracijo

 

 
English