Laboratorijski in procesni potrošni material

Smo dobavitelji različnih priključkov, fitingov in pribora, ki se uporabljajo v več industrijah, vključno z medicinsko, biofarmacevtsko in kemično. Konfigurirajo se v sistem s pomočjo naših strokovnjakov. Na voljo je veliko različnih možnosti, ponujamo vam pomoč pri izbiri in prilagajanju priključkov in nastavkov za vaše potrebe.

Pokrivamo fitinge ter spojke za enkratno uporabo za sterilne aplikacije, priključke ki so kemijsko obstojni z delom agresivnejših kemikalij. Nudimo tudi hitre sterilne priključke ter različne Tri-Clamp povezave.

Fitingi, spojke

  • Ravni in reducerji
  • X, Y in T fitingi
  • Luer fitingi
  • Tri-Clamp povezave

Fitingi in spojke so na voljo v različnih materialih: Polipropilen (PP), Nylon, Natural Kynar (NK), HDPE, PVDF.

Hitri priključki – quick connect

Hitri priključki CPC so zasnovani za različne aplikacije za farmacevtsko, biotehnološko in kemično industrijo. Inovativna tehnologija spajanja omogoča hiter, varen sklop in odklop fleksibilnih cevi. Robustni in enostavni za uporabo, zagotavljajo zanesljive, varne povezave za upravljanje s tekočino in zrakom. Imajo tudi možnost varnostne zaklopke, različne velikosti omogočajo različne pretoke in so iz različnih materialov. Dosegajo najvišje standarde ter imajo vse ustrezne certifikate.

Laboratorijski in procesni potrošni material

Piškotki

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete, v pravnem obvestilu.
Preberite več