Sterisafe

Infuser Sterisafe je inovativna rešitev za čiščenje in dezinfekcijo zraka visoke stopnje učinkovitosti v prostorih ter dezinfekcijo samih površin. Širok spekter uporabe v industriji, medicini, javnem transportu, zdraviliščih, javnih kopališčih, obratih prehrane, živilsko-predelovalni industriji…

Sterisafe Pro aparat z FDDC (Full Depht Disinfection Cycle) tehnologijo edini na tržišču omogoča istočasno dezinfekcijo prostorov in površin ter dokazano očisti zrak vseh ostalih škodljivih delcev.

STERISAFE PRO aparat za razkuževanje je primeren za vsako okolje oziroma panogo, v kateri se želi zagotoviti varno in učinkovito metodo razkuževanja površin in prostorov: medicina, farmacija, veterina, transport, storitvene dejavnosti, živilsko predelovalna industrija…

Edini registrirani dezinfekcijski aparat v Evropi, ki za biocid uporablja ozon.

  • Uniči do 99,99999% vseh bakterij, virusov in glivic
  • Edina tehnologija na tržišču, ki po koncu cikla odstrani vse škodljive snovi iz prostora
  • Mobilen, prilagodljiv in enostaven za uporabo
  • Popoln nadzor nad celotnim delovanjem
  • Možna takojšnja uporaba prostora po koncu cikla
  • Brez kemičnih dodatkov – potrebna samo voda in električna energija

STERISAFE PRO dokazano uniči  99,99999% vseh  virusov, bakterij in glivic kot so E. coli, Norovirus, Listeria, koronaviruse  .  … Testi so opravljeni v realnih pogojih s strani neodvisnih laboratorijev v skladu z najstrožjim standardom NF T72-281.Oprimalna velikost prostorov do 130 m³. Nudimo tudi pripomočke za zatesnitev prostorov.

Sterisafe

Piškotki

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete, v pravnem obvestilu.
Preberite več