AguaGlo Plus

Združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjuje ogrce in globinsko vlaži kožo. Tako je koža lepo obnovljena, regenerirana in pomlajena. Kožo "zbrusimo" in pod vakuumom vnesemo v kožo aktivne serume, ki kožo vidno pomladijo. Zelo enostaven, neboleč in učinkovit tretma - postopek neinvazivnega glajenja kože.

 

KAKO DELUJE?

Tehnološko dovršena majhna sesalna črpalka, udoben in lahek aplikator ter edinstvena spiralna konica s tremi majhnimi luknjicami predstavljajo nov način profesionalne nege obraza. S pomočjo nadzarovanega podtlaka kožo nežno potegnemo v spiralno konico, ki omogoča emulziji, da zelo dosledno odmaši pore, opravi piling odmrlih celic, izvleče keratin, sebum, ogrce in nečistoče iz por. Edinstvena spiralna oblika konice, s tremi mikro luknjami pa zagotavlja konstanten dovod terapevtskih tekočin v globlje plasti kože.

NAČIN DELOVANJA:
- Hkratni piling in infuzija
- Kožna drenaža, vakuumska masaža
- Kozmetika na vodni osnovi
- Za vse tipe kože

 

 

PODROČJA UPORABE:
- Pri hiperpigmentaciji, drobnih gubicah in gubah, starostnih pegah.
- Pri utrujeni in izsušeni koži.
- Od sonca poškodovani koži.
- Mastna koža z razširjenimi porami.
- Trdovratna hiperpigmentacija kože.
- Pri aknah, rozacei.

 
AguaGlo Plus

Piškotki

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete, v pravnem obvestilu.
Preberite več