O NAS

SPES, vaš partner pri razvoju in proizvodnji bioloških molekul,  procesni analitski tehnologiji in dobavitelj laboratorijske opreme.

V podjetju SPES d.o.o. smo dobavitelji in strokovnjaki na področju vodenja tekočin ter laboratorijske in procesne analize. Strankam ponujamo rešitve za različne aplikacije in potrebe v industriji ved o življenju. Nudimo lokalno in oddaljeno popolno tehnično podporo za naše izdelke in aplikacije.

Na svojem področju delujemo od leta 1992 in ponujamo vsa potrebna orodja in opremo za ravnanje s tekočino in analitiko, od raziskav in razvoja, od pilota do proizvodnje. Nudimo vse potrebne pripomočke za enkratno uporabo (SUT) in elemente za biofarmacevtske procese. Naš glavni prodajni segment vključujejo peristaltične črpalke, cevi, priključki in fitingi, sestavni deli za enkratno uporabo, sklope za enkratno uporabo po meri in procesno analitično tehnologijo za nadzorovanje procesov.

Sledimo strogim standardom, da zagotovimo, da so izdelki, ki jih ponujamo, skladni z vsemi ustreznimi zakoni in predpisi. Ponujamo zahtevano dokumentacijo, vključno z validacijskimi paketi in potrdili o skladnosti, ki zagotavljajo popolno sledljivost. Smo certificirano podjetje ISO 9001: 2015.

SPES d.o.o. vam ponuja celoten paket izdelkov na področju prenosa tekočin, procesne analitike ter cevi in priključke za sterilne in čiste aplikacije. S svojimi strankami sodelujemo pri iskanju najboljše in najučinkovitejše rešitve za njihovo uporabo.

Glavni sektorji, na katere so usmerjene naše dejavnosti, so:

industrija (biofarmacevtska, farmacevtska in kemična)
okolijska tehnologija
inštituti za raziskave in nadzor kakovosti
univerze in drugi visokošolski zavodi
medicinski in diagnostični zavodi