Spes d.o.o. medicinska oprema in potrošni material

Rešitve za razkuževanje površin, prostorov in zraka

V podjetju SPES d.o.o. vam nudimo rešitve za razkuževanje površin, prostorov in zraka.

STERISAFE-PRO

Spes d.o.o. SteriSafe PRO dezinfekcija prostorov

STERISAFE PRO aparat za razkuževanje je primeren za vsako okolje oziroma panogo, v kateri se želi zagotoviti varno in učinkovito metodo razkuževanja površin in prostorov: medicina, farmacija, veterina, transport, storitvene dejavnosti, živilsko predelovalna industrija…

Edini registrirani dezinfekcijski aparat v Evropi, ki za biocid uporablja ozon.

  • Uniči do 99,99999% vseh bakterij, virusov in glivic
  • Edina tehnologija na tržišču, ki po koncu cikla odstrani vse škodljive snovi iz prostora
  • Mobilen, prilagodljiv in enostaven za uporabo
  • Popoln nadzor nad celotnim delovanjem
  • Možna takojšnja uporaba prostora po koncu cikla
  • Brez kemičnih dodatkov – potrebna samo voda in električna energija

STERISAFE PRO dokazano uniči  99,99999% vseh  virusov, bakterij in glivic kot so E. coli, Norovirus, Listeria, koronaviruse  .  … Testi so opravljeni v realnih pogojih s strani neodvisnih laboratorijev v skladu z najstrožjim standardom NF T72-281.Oprimalna velikost prostorov do 130 m³. Nudimo tudi pripomočke za zatesnitev prostorov.

Xreton-P Uvion

Mobilna naprava za dezinfekcijo in čiščenje zraka na principu plazma ionizacije. Za visoko stopnjo odstranjevanja vseh škodljivih delcev poskrbi dodatno vgrajen HEPA filter. Primerna za vsa okolja in panoge: medicina, farmacija, veterina, pisarne, banke, pošte, prostore storitvenih dejavnosti… Med delovanjem je uporabnik lahko ves čas v prostoru. Naprava je enostavna za upravljanje, mobilna ter  enostavna za vzdrževanje. Optimalna kapaciteta prostora za optimalni učinek je 60 m² s pretokom 450 m³ na uro. Učinkovita je še v maksimalno 80 m² velikem prostoru. V večjih prostorih lahko namestimo ustrezno število naprav razporejenih na različnih koncih prostora ali se kombinira z stensko inačico naprave UVION PATHOGEN IONIZER.  

Uvion Pathogen Ionizer 

UVION PATHOGEN IONIZER

Gre za zidno izvedenko naprave kot je zgoraj opisana mobilna naprava XRETON P UVION MOBILE. Edina razlika je, da nima vgrajenega HEPA filtra tako da ne zagotavlja odstranitve prašnih produktov. Optimalna kapaciteta prostora za optimalni učinek je 40 m² s pretokom  210 m³ na uro. Učinkovita je še v maksimalno 60 m² velikem prostoru.

Za vse izdelke nudimo servisne storitve ter nadomestne dele.

Več informacij na:
info@spes.si ali na telefonu +386 1 511 31 70

Rešitve za razkuževanje površin, prostorov

Piškotki

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete, v pravnem obvestilu.
Preberite več